Hotel Okura Amsterdam

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Hotel Okura Amsterdam
  • Hotel Okura Amsterdam
  • Amsterdam, Noord-Holland

Hotel Okura Amsterdam is een internationaal vijfsterrenhotel waar de aspecten kwaliteit, oog voor detail en service with a smile centraal staan. Als grootste werkgever in de Amsterdamse hotellerie is Hotel Okura Amsterdam altijd op zoek naar enthousiaste collegas. Wil jij deel uitmaken van het Okura-team en er samen met je 380 collegas voor zorgen dat iedere gast die persoonlijke aandacht krijgt waar het in onze branche om draait, kijk dan of er een vacature beschikbaar is die bij jou past.

Hotel Okura Amsterdam beschikt over 300 luxueuze kamers waaronder de grootste (485m2) en meest luxe suite van de Benelux. In het hotel bevinden zich vier restaurants waarvan er drie bekroond zijn door Michelin. Het innovatieve tweesterren Ciel Bleu Restaurant op de 23ste etage van het hotel biedt een panoramisch uitzicht over de stad. Het internationale Serre Restaurant Inspired by Ciel Bleu is bekroond met een Bib Gourmand en beschikt over een riant terras aan het water. In Teppanyaki Restaurant Sazanka bereiden onze getrainde koks uw maaltijd la minute voor u aan de bakplaat. Het traditioneel Japanse Yamazato Restaurant is bekroond met één Michelinster en biedt een keuze uit meer dan 20 verschillende soorten sushi en sashimi. In de kookstudio Taste of Okura kunnen gasten zelf leren koken als een sterrenchef. Verder beschikt het hotel over twee charmante bars, waaronder de Twenty Third Bar die is uitgeroepen tot beste cocktailbar van Nederland. Voor ontspanning kunnen gasten terecht in Nagomi Spa Health. Hier worden verschillende gezicht- en lichaamsbehandelingen gegeven en komt men helemaal tot rust. In de naastgelegen Executive Health Club staan personal trainers klaar om gasten te informeren over een optimaal sportprogramma. De ideale omgeving om te ontsnappen aan de dagelijkse routine.

Hotel Okura Amsterdam is onderdeel van Okura Hotels Resorts en exclusief lid van The Leading Hotels of the World. Werken in Hotel Okura Amsterdam betekent werken in een groot, divers en internationaal team waarbij persoonlijke ontwikkeling en groei belangrijke speerpunten zijn. Een trainingsmanager en ontwikkeltrajecten worden ingezet om dit te verwezenlijken.



Locatie

Hotel Okura Amsterdam https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo-hoa-ginkgo-goud871.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo-hoa-ginkgo-goud871.jpg
1072LH Amsterdam Noord-Holland NL