OOG onderwijs en jeugd

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

OOG onderwijs en jeugd
  • OOG onderwijs en jeugd
  • Amsterdam, Noord-Holland

Over OOG
Onafhankelijke dienstverlening en ondersteuning

OOG is een zelfstandig bureau dat adviseert en ondersteunt op het gebied van onderwijs, jeugdzorg en welzijn.

Medewerkers van OOG zijn adviseur of medewerker voor uw organisatie. Het advies dat wij geven is gebaseerd op eigen ervaring in verschillende organisaties. En het werk dat u aan ons uitbesteedt, wordt gevoed door adviezen die wij in uiteenlopende situaties hebben ontwikkeld.

OOG adviseert en ondersteunt schoolbesturen, samenwerkingsverbanden en gemeenten. Vanuit onze adviesunit zijn we op veel plaatsen in het land intensief betrokken bij de totstandkoming en inrichting van passend onderwijs, de transitie jeugdzorg en de ontwikkeling van brede scholen en integrale kindcentra. Voor schoolbesturen zijn we daarnaast ook actief als organisatieadviseur en bestuurs- en managementadviseur.

Onze medewerkers managen of ondersteunen processen van verandering, opereren als procesmanager, beleidsontwikkelaar, of brengen specifieke deskundigheid in. Inhoudelijk, maar ook financieel en organisatorisch.

Ons administratiekantoor ondersteunt het beheer van scholen (PO/VO en SO), samenwerkingsverbanden Passend onderwijs en kinderdagverblijven en naschoolse opvang. Met financieel beheer, en personeels- en salarisadministratie, maar vooral ook met in control zijn.



Locatie

OOG onderwijs en jeugd https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/def_logo_oj_rgb_def.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/def_logo_oj_rgb_def.jpg
1062JN Amsterdam Noord-Holland NL