Leaufort

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Leaufort
  • Leaufort
  • Kerkdriel, Gelderland

Avans Breda
Avans verzorgt HBO onderwijs aan bijna 30.000 studenten op 9 locaties in Breda, s-Hertogenbosch en Tilburg. De liefst 54 verschillende opleidingen die Avans geeft, worden mogelijk gemaakt door de 2500 bevlogen medewerkers. Kijk voor meer informatie op de website van Avans en of bekijk onderstaande link.
http://www.i-flipbook.nl/nl_nl/flipbook/667-avans-corporate-ambitie-2020.html

De Diensteenheid ICT en Facilitaire Dienst (DIF) (Breda) houdt zich naast ICT en Facilitaire Zaken bezig met Informatiemanagement (IM). De facilitaire medewerkers zorgen voor orde en veiligheid in en buiten de gebouwen. Zij bemannen de postkamers en recepties en beheren de voorraden en materialen.
De ICT ontwikkelt het ICT-beleid van Avans Hogeschool, verzorgt het ICT-beheer, ondersteunt de gebruikers en bewaakt de projectmatige vernieuwing van de ICT-infrastructuur.

Binnen de Informatiemanagement functie vindt de afstemming plaats tussen vraag en aanbod met inzet van o.a. functioneel beheer, managementinformatie en relatiemanagement. Door stroomlijning van de organisatie is de vacature van Senior Cordinator ontstaan. In deze functie ga je leiding geven aan een nieuw samen te stellen team dat inhoud geeft aan onderstaande werkzaamheden.



Locatie

Leaufort https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_leaufort105595.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_leaufort105595.jpg
5331CB Kerkdriel Gelderland NL