Serverhome.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Serverhome.nl
  • Serverhome.nl
  • Harmelen, Utrecht

ServerHome.nl is in 2010 ontstaan door de specialisatie van ons automatiseringsbedrijf in refurbished servers.
Al sinds 2003 zijn wij aktief op het gebied van gebruikte hardware. Door verschuivingen in de vraag en door een nieuwe input van expertise, zijn wij door de jaren heen gegroeid tot één van de grootste aanbieders van gebruikte servers.
Waar wij eerst voornamelijk gespecialiseerd waren in Dell PowerEdge, groeide het bedrijf uit naar een grotere diversiteit. Vandaag de dag kunnen wij uit voorraad meer dan 1.000 servers leveren van topmerken als HP, Dell, IBM, SUN, Compaq, enz...
De stap lag voor de hand een webwinkel rond dit aanbod te creëren, met als gevolg de oprichting van ServerHome.nl. Deze webshop is uitgegroeid tot een zeer duidelijke en overzichtelijke webwinkel, waar u op een begrijpelijke en eenvoudige manier uw server kan samenstellen.
Daarnaast groeit dagelijks ons aanbod van server onderdelen en supplies waarvan veel onderdelen nu ook nieuw te verkrijgen zijn.

ServerHome.nl een begrip in refurbished servers.



Locatie

Serverhome.nl https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/serverhome-logo-2.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/serverhome-logo-2.png
3481MC Harmelen Utrecht NL