Aivex

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Aivex
  • Aivex
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Aivex is een leverancier, producent van CCTV- Systemen.

Wij leveren totaal oplossingen van ontwerp tot en met implementatie en after sales voor hoofdzakelijk de Nederlandse markt.

Wij beschikken over een eigen RD omgeving waar wij op basis van onder andere .NET gebruikersapplicaties ontwikkelen.

Video systemen zijn wereldwijd niet meer weg te denken en zullen door de toename van de techniek steeds complexer worden. Deze systemen kan Aivex qua bediening en uitlezing sterk vereenvoudigen waardoor een breder publiek deze nu maar ook in de toekomst kan blijven toepassen. Deze systemen worden zowel binnen als buiten de security branch toegepast.

Onze visie is daarom om video observatie systemen efficiënter, beter en eenvoudiger te maken waardoor observatie een makkelijker toepasbaar geheel wordt.

Om alle systemen continu in stand te houden biedt Aivex een compleet aftersales programma aan waarbij de klant op basis van regie of met een onderhoudscontract 24 uur per dag, alle dagen van het jaar op Aivex kan rekenen. Uniek hierbij is het preactief beheer concept. Hierbij geeft de apparatuur 24 uur. 7 dagen per week de status door aan Aivex. Hierbij kan zelfs de storingsmelding al doorgegeven worden voordat de storing daadwerkelijk optreedt



Locatie

Aivex https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/aivexlogo.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/aivexlogo.jpg
5657EP Eindhoven Noord-Brabant NL