Gebra Support

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Gebra Support
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wij zijn een IT-dienstverlener met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. We begrijpen het belang van een goed werkende IT-infrastructuur. Gebra Support beschikt over gespecialiseerde vakkennis en een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners. Daarmee biedt zij de perfecte ondersteuning voor de wereldwijde activiteiten van haar klanten.

Een goede klantrelatie staat bij ons centraal. Elkaar begrijpen, ervoor gaan en hard werken. Wij staan dag en nacht voor onze klanten klaar en de tevredenheid van onze klanten is daarvoor de perfecte beloning.

Door de explosieve toename van data is er een sterke ontwikkeling binnen het IT landschap. Er komen steeds meer data-centers en de wereld wordt compacter waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om diensten wereldwijd aan te bieden. Dit biedt kansen, maar om deze te kunnen benutten is specialistische en actuele kennis essentieel.

Wij streven ernaar onze klanten overal in de wereld te helpen met gemak en maatwerk IT-ondersteuning. Zo kan de klant zich focussen op de strategische uitdaging die het uitrollen van een wereldwijde business met zich meebrengt.



Locatie

Gebra Support
1043GR Amsterdam Noord-Holland NL