Jobvizier Human Resource Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Jobvizier Human Resource Group
  • Jobvizier Human Resource Group
  • Veenendaal, Utrecht

Jobvizier Human Resource Group te Veenendaal bestaat sinds 2001 en is een dienstverlener op het gebied van Werving Selectie van sales, management technische specialisten. Daarnaast zijn wij actief in advisering op het gebied van HR-vraagstukken en het invullen van tijdelijke oplossingen op HR gebied door onze interim HR-professionals.

Een bureau met zowel nationale als internationale opdrachtgevers en kandidaten. Jarenlange praktijkervaring heeft ons geleerd hoe kwaliteit en dienstverlening samen kunnen gaan. Wij onderscheiden ons door het bieden van een uitgebreide service in het totale werving -en selectietraject inclusief nazorg.



Jobvizier Human Resource Group bestaat uit de volgende onderdelen:


Jobvizier Werving Selectie richt zich op de invulling van sales management vacatures voor kandidaten met minimaal een HBO-opleiding.

Jobvizier Technical Recruitment richt zich op de werving selectie van technische specialisten op MBO, HBO en WO-niveau.

Jobvizier HRM Advies biedt interim oplossingen op het gebied van HRM, advisering bij uw HR-vraagstukken en begeleiding van recruitment -en/of arbeidsmarktcommunicatie projecten.



Locatie

Jobvizier Human Resource Group https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/jvz_group.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/jvz_group.jpg
3905PR Veenendaal Utrecht NL