Lefit

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Lefit
  • Lefit
  • Breda, Noord-Brabant

Lefit (www.lefit.nl ) is een jonge recruitment interim organisatie die zich richt op het bieden van hoogwaardige gespecialiseerde arbeidsbemiddeling. Wij bestaan ruim 5 jaar en zijn gevestigd in Breda in het Rijksmonument de 3 Hoefijzers. Lefit is een betrokken partner voor opdrachtgevers en kandidaten. Wij bemiddelen in functies vanaf hbo werkdenkniveau in de vakgebieden finance, ICT, sales marketing en engineering.
Onze klanten zijn overwegend groot zakelijke ondernemingen en multinationals gevestigd in Zuidwest Nederland.
Lefit bemiddelt ICT professionals op bachelor(+) en master niveau. Wij zijn werkzaam voor diverse opdrachtgevers die in innovatieve of veranderende omgevingen opereren. Onze jarenlange ervaring en sterke eigen (online) netwerken raken grote groepen professionals werkzaam in specifieke domeinen. Middels duurzame relaties met opdrachtgevers en onze ervaren consultants maken we de beste verbinding tussen klantwensen en kandidaat behoeften. Gedegen research, een persoonlijke aanpak en inzicht in de wensen van onze kandidaten maakt het verschil. Wij gaan voor de duurzame match en willen zo bijdragen aan betere resultaten en persoonlijke ontwikkeling!

Lefit beschikt over ruime ervaring in de bemiddeling van kandidaten op specialist en management niveau. Wil jij meer weten over de dienstverlening van Lefit schroom dan niet om je gegevens achter te laten en wordt lid van de LinkedIn groep om met elkaar in contact te blijven.



Locatie

Lefit https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2014-11-13_at_16.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2014-11-13_at_16.png
4811CA Breda Noord-Brabant NL