Melkon

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Melkon
  • Melkon
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Melkon is een bureau welke zijn kennis en ervaring heeft in de arbeidsbemiddeling, en dan wel in de breedste zin van het woord. Arbeidsbemiddeling door middel van uitzenden, detacheren, deta-vast en werving en selectie. Door de flexibiliteit van onze onderneming zijn wij in staat om onze klanten altijd te helpen met het vervullen van de openstaande vacatures. Onze grootste expertise groep is ICT, maar door de ervaring die we de laatste decennia hebben opgebouwd kunnen we ook kandidaten leveren met andere expertises.

Onze klanten zijn grote gerenommeerde ondernemingen die al jaren bestaan en altijd met een flexibele schil blijven werken in verband met de pieken en dalen in de order portefeuille. Maar ook kleine startende ondernemers die flexibel willen blijven i.v.m. kosten en niet direct vast personeel kunnen aannemen. Omdat Melkon daar zijn kracht heeft, om altijd de flexibele kandidaten te kunnen leveren zijn wij een gewaardeerde onderneming in de arbeidsbemiddeling voor onze klanten. Naast flexibiliteit kan de klant natuurlijk ook kiezen voor een kandidaat die direct in dienst treed of na een detacheringsperiode en daar wil Melkon ook mee helpen door middel van deta-vast of WS.



Locatie

Melkon https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/melkon_logo_deta_en_ws.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/melkon_logo_deta_en_ws.png
3034PL Rotterdam Zuid-Holland NL