BT Computer Service

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BT Computer Service
  • BT Computer Service
  • Delden, Overijssel

BT Computer Service in Delden biedt haar opdrachtgevers totaaloplossingen op ICT-gebied. Klanten zijn veelal middelgrote en kleine organisaties, alsmede particulieren.

Zakelijke klanten:
Bij BT Computer Service kunt u rekenen op uitstekende service op het gebied van uw bedrijfsautomatisering. Wilt u deskundig advies over een bedrijfsnetwerk? Ook dan bent u bij BT Computer Service aan het juiste adres.
Jarenlange ervaring op het gebied van automatisering zetten de experts van BT Computer Service graag in voor uw bedrijf. Uiteraard ontzorgen zij uw bedrijf op het gebied van automatisering. Maar u kunt er ook terecht voor innovatieve telefonie oplossingen. En wilt u op elke plaats, op elk moment en vanaf elk apparaat bij uw bestanden en agenda kunnen? Informeer dan eens bij BT Computer Service naar de mogelijkheden op het gebied van Clouddiensten.

Ook voor de aanschaf van computers, laptops, tablets en printers of voor software en licenties neemt u contact op met BT Computer Service. De medewerkers hebben kennis van zaken en sluiten alles aan zoals u dat wenst. Software installeren zij op professionele wijze op uw computer of netwerk. U heeft er zelf geen omkijken naar, alles werkt meteen zoals het hoort.

Particuliere klanten:
Bij BT Computer Service kunt u rekenen op eerlijk advies. Wij zijn namelijk neutraal en niet verplicht een bepaald merk te verkopen. Wij luisteren goed naar uw wensen op het gebied van internet, televisie en telefonie. U kunt rekenen op de beste oplossing voor uw specifieke situatie. Ook kunt u bij ons uitgebreide service verwachten. Wij sluiten uw computer of printer netjes voor u aan en installeren software op professionele wijze zodat u meteen aan de slag kunt.Contact

BT Computer Service https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_btcs.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_btcs.png
7491AA Delden Overijssel NL