Veneficus

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Veneficus
  • Veneficus
  • Rotterdam, Zuid-Holland

Veneficus is specialist in het vertalen van complexe data-analyses naar heldere, visuele output. Wij halen het beste uit cijfers naar boven en zorgen bovendien voor betere integratie van IT, finance en marketingprocessen.

Wij zijn gespecialiseerd in data analytics en van daaruit factual decision making. Wij ondersteunen bedrijven door met behulp van scherpe analyses goed onderbouwde, vernieuwende en begrijpelijke inzichten te leveren. Hiervoor zeten wij onder andere door ons ontwikkelde web tools in. Onze focus ligt binnen de volgende sectoren:
Financieel verzekeringen
Retail FMCG
Maritiem
Zorg Welzijn

Veneficus is jong, innovatief en ondernemend! We denken in oplossingen en hebben daarbij een frisse kijk op ons vakgebied. Onze klanten houden van de passie die wij hebben, maar vooral dat wij hun problemen daadwerkelijk oplossen. Hierbij gaan wij uitdagingen zeker niet uit de weg. Kan ik niet, bestaat niet!

Voor meer informatie en demos kijk dan op onze website: www.veneficus.nl



Locatie

Veneficus https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/veneficus_logo_rgb61965.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/veneficus_logo_rgb61965.jpg
3016DE Rotterdam Zuid-Holland NL