A&A Capacity

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

A&A Capacity
  • A&A Capacity
  • Wormerveer, Noord-Holland
  • 11 - 50 medewerkers

AA Capacity is een snel groeiend ICT-bedrijf gevestigd in Wormerveer dat hoogwaardige diensten en producten op het gebied van IT, Telecom en Design levert. Wij geloven dat een advies op maat zorgt voor de beste werkomgeving voor onze klanten. Bij ons staat de klant centraal en gaan wij graag een stapje verder waar andere ICT-bedrijven stoppen. Het proactief adviseren en snelle (re)actie is voor ons geen uitzondering maar een standaardprocedure.

Met circa 400m2 aan bedrijfsoppervlakte heeft ons kleine team de ruimte om u persoonlijke demos, workshops en presenstaties aan te bieden in de speciaal ingerichte ruimtes hiervoor. Daarnaast steken wij veel tijd in onderzoek- en ontwikkelprojecten zodat uw IT, Telecom of grafisch ontwerp de juiste aandacht krijgt en altijd veilig en up-to-date blijft.

ICT-oplossingen
Het is voor bedrijven zonder deskundig IT-personeel onmogelijk geworden om hun automatisering goed en veilig in te richten en bij te houden. AA Capacity biedt ICT-oplossingen zoals software ontwikkeling, veilig werken in de Cloud, stabiele computernetwerken, met de zekerheid van een goede back-up, anti-virussystemen en uitgebreid onderhoud.

VoIP-telefonie
VoIP oftewel, Voice over Internet Protocol, biedt de mogelijkheid om telefonie via uw bestaande internetlijn, of een tweede internetlijn te laten lopen. Hierdoor wordt een dure ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale overbodig. U ervaart een hoge mate van flexibiliteit in service, geniet van een flinke kostenbesparing en alle gemakken van de geavanceerde technologie van IP-telefonie en uitgebreide centrale.

Grafische vormgeving
Wilt u uw klanten ook bereiken via visuele communicatie en hen de juiste look-en-feel van uw organisatie meegeven? Wij ontwikkelen samen met u een passende huisstijl. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, brochures en posters. Uiteraard kunt u ook voor een goede vindbaarheid van uw website en marketing bij ons terecht.Contact

A&A Capacity https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/decee305e620935309a0662ea51ec6e0dd728e2422e4c0ef349a3b2543e9d212.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/decee305e620935309a0662ea51ec6e0dd728e2422e4c0ef349a3b2543e9d212.png
1521RM Wormerveer Noord-Holland NL