Reeleezee

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Reeleezee
  • Reeleezee
  • Breukelen, Utrecht

De motor van de Nederlandse economie en werkgelegenheid is het mkb. De mkb-ondernemers en hun accountants- en administratiekantoren digitaliseren hun bedrijfsprocessen. Reeleezee verschaft hen daarbij realtime zakelijk inzicht, zodat zij future proof zijn en zich kunnen concentreren op het uitbreiden van hun business. De producten en diensten van Reeleezee onderscheiden zich in smart gebruiksgemak waarbij de bedrijfsprocessen meegroeien met de behoefte van de gebruiker. Met meer controle en inzicht zijn business beslissingen beter en sneller te nemen.

Accountants- en administratiekantoren maken ook gebruik van de online diensten van Reeleezee voor snelle invoermogelijkheden, uitgebreide rapportages, overzichten van mutaties en andere zakelijke informatie om hun klanten beter te adviseren. Het innovatieve bedrijf werkt met solide en redundante datacentra in Europa, zodat alle data van klanten veilig in de cloud wordt bewaard en de continuteit van de bedrijfsvoering wordt gewaarborgd.

Het bedrijf is opgericht in 2001 en heeft sindsdien een toonaangevende rol in de accountancywereld. Het hoofdkantoor van Reeleezee is gevestigd in Breukelen en heeft ook kantoren in Turkije en India. Bij Reeleezee werken 55 medewerkers.



Locatie

Reeleezee https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/rlz-logo_transparant_small.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/rlz-logo_transparant_small.png
3621ZA Breukelen Utrecht NL