Bol ICT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Bol ICT
  • Bol ICT
  • Groningen, Groningen

Waar het niet alleen om de techniek gaat.

Bol ICT. De naam zegt het al: we doen aan informatie- en communicatietechnologie. Al sinds 1987. En toch geloven wij dat het onze klanten niet alleen om de techniek gaat. Wellicht een verrassende uitspraak, maar hij geeft precies aan hoe wij in het leven staan. Wij willen onze klanten namelijk maximaal ontzorgen op ICT-gebied.

Want waar nze harten wellicht sneller gaan kloppen van ICT-oplossingen, weten we tegelijkertijd dat deze oplossing in dienst moet staan van de klant. Wij zorgen dat alle ICT goed draait zonder dat de klant daar omkijken naar heeft. En daarnaast zorgen we ervoor dat onze klanten beter kunnen concurreren door slimme inzet van ICT. Want wij vinden dat onze ICT-oplossingen pas goed zijn wanneer ze onze klanten meer opleveren dan ze kosten.

Wij werken vanuit onze waarden
Bij Bol ICT werken we vanuit onze waarden: verantwoordelijk, betrokken, inventief en helder:

Verantwoordelijk staat voor verantwoordelijkheid durven en willen nemen en krijgen: je staat voor je werk en voor je afspraken. Je krijgt daarbij veel vrijheid: want wij weten dat je pas het beste uit je professionals haalt als je ze ook de ruimte geeft om te doen waar ze nu al goed in zijn. En ze laat groeien in waar ze goed in willen worden.

Betrokken ben je bij collegas en klanten: je weet wat er speelt en begrijpt hoe belangrijk een vlekkeloos werkend ICT-systeem is. Je gaat door waar anderen stoppen. Kan niet, bestaat niet. We lossen het op!

Inventief staat voor de juiste afwegingen kunnen maken: je werkt met standaardoplossingen daar waar het kan, maar denkt buiten kaders daar waar het moet. En als het beter kan, dan laat je het ons en onze klanten ook weten.

Je spreekt heldere taal, draait niet om de feiten heen en communiceert direct en duidelijk.



Locatie

Bol ICT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_bolict.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_bolict.png
9734AT Groningen Groningen NL