Rivierduinen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Rivierduinen
  • Rivierduinen
  • Leiden, Zuid-Holland

Onder het motto beter binnen bereik biedt Rivierduinen geestelijke gezondheidszorg aan de inwoners van het noorden en midden van Zuid-Holland. Al onze centra bieden de zorg die het beste past bij de situatie van de cliënt: thuis als het kan, in één van onze poliklinieken of klinieken als het moet.

Rivierduinen bestaat uit vijf regionale centra voor volwassenen en ouderen, vier specialistische centra die veelal landelijk werkzaam zijn en een centrum voor kinderen en jeugd.

Alle centra onderhouden nauwe samenwerkingsrelaties met de huisartsen, andere zorginstellingen en maatschappelijke organisaties. Wij werken met zorgprogrammas gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Onze professionele en deskundige medewerkers meten voortdurend de resultaten van de behandeling. Voor hen staat het geven van zorg op een persoonlijke, betrokken wijze voorop. Richtinggevend is daarbij de behoefte en vraag van cliënten, leidraad een respectvolle en mensgerichte bejegening.



Locatie

Rivierduinen https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/0861_logo_rgb_rd69500.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/0861_logo_rgb_rd69500.jpg
2316XG Leiden Zuid-Holland NL