DGMR Software

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

DGMR Software
  • DGMR Software
  • Den Haag, Zuid-Holland

De rijksoverheid, maar ook vele adviesbureaus, gemeenten, provincies, architecten, milieudiensten en bedrijven maken gebruik van onze in eigen huis ontwikkelde software. Hieraan ligt een brede expertise ten grondslag. Knowhow op het gebied van onder meer weg- en railverkeerlawaai, beleid, duurzaam bouwen, brandveiligheid, industrielawaai en energieprestaties. Kortom: alle vakgebieden die we bij DGMR tot onze specialismen rekenen. Hierbij voeren onze software-engineers, in nauwe samenspraak met de betreffende specialisten, het gehele traject uit. Van analyse, ontwerp en realisatie tot en met oplevering en support. De laatste inclusief onderhoud en continue bemanning van een helpdesk.

Onze softwaregroep levert zowel standaardsoftware als maatwerkproducten. Kant-en-klare, eventueel op verzoek aangepaste, maar ook speciale tailormade oplossingen voor alle denkbare vragen en toepassingen. Van de milieubelasting van een gebouw tot en met bestemmingsplannen voor een dichtbevolkt gebied.

Het ontwikkelen en aanbieden van software op diverse kennisgebieden is zelfs een van onze kernactiviteiten. Hiermee hebben we zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie opgebouwd.



Locatie

DGMR Software https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dgmr_logo_kleur.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/dgmr_logo_kleur.jpg
2511VB Den Haag Zuid-Holland NL