Flinter Shared Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Flinter Shared Services
  • Flinter Shared Services
  • Barendrecht, Zuid-Holland

Flinter is een aanbieder van zeetransport en bijbehorende diensten. Wij beheren en exploiteren een vloot van moderne vrachtschepen in laadvermogen oplopend tot 11.000 ton. Het merendeel van onze vloot bestaat uit multi-purpose-schepen. Dit type schip is erop gebouwd om diverse soorten droge lading al of niet gecombineerd te kunnen vervoeren.

Met ongeveer 50 schepen in eigendom of in beheer staan wij inmiddels in de top-5 van Nederlandse rederijen. Vrijwel al onze schepen zijn ijsversterkt. Hierdoor kunnen we varen naar niet-ijsvrije havens. Wij onderhouden regelmatig verkeer in het Europese vaargebied, naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika en naar Afrika. Jaarlijks vervoert onze vloot meer dan vijf miljoen ton lading.

Het grootste deel van onze schepen varen onder Nederlandse vlag en voldoen dus aan de Nederlandse maritieme wetgeving. Een gedegen onderhoudsprogramma zorgt ervoor dat onze schepen in een uitstekende staat verkeren. De schepen voldoen daarbij aan de hoogste veiligheids- en milieueisen. Ons streven naar kwaliteit willen wij concretiseren met een topscore in de Rightship-kwalificatie.

Wie wil groeien in een vrije wereldmarkt, moet het beter doen dan de concurrentie. Flinter is trots op de werkmentaliteit die de mensen op zee en de teams aan de wal verbindt. Ieder zijn vak, samen het beste. Ons ambitieniveau krijgt volop erkenning vanuit de markt. No boundaries.



Locatie

Flinter Shared Services https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/flinter_blauw-oranje_jpeg102461.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/flinter_blauw-oranje_jpeg102461.jpg
2993LV Barendrecht Zuid-Holland NL