Offective

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Offective
  • Offective
  • Ridderkerk, Zuid-Holland

Wij bieden een alles in één online oplossing om bedrijfsvoering optimaal te ondersteunen: boekhouding, relatie-, taak-, personeel- en projectmanagement, en nog veel meer.

Offective is een combinatie van de woorden Office en Effective. Deze twee woorden kenmerken ook meteen hetgeen we doen en hetgeen we willen bereiken. Offective heeft als doel alle verschillende programmas die bedrijven gebruiken om hun processen te organiseren en te onderhouden te bundelen tegen een lage prijs, volgens de nieuwste technieken en voorbereid voor de toekomst. Geen gegevens meer dubbel invoeren en een totaalbeeld van uw bedrijf vanuit één punt. Zo wordt bedrijfsvoering effectief. Offective, voor effectieve office software.

Wij geloven dat software niet ingewikkeld hoeft te zijn. De reden dat veel kleine zelfstandigen hun facturen nog in Word/Excel maken heeft er vaak mee te maken dat de software in de markt teveel inleertijd vraagt. Ons doel met Offective was een softwarepakket te maken waarvoor geen handleiding geschreven behoeft te worden omdat het eenvoudig en intutief is in gebruik.

Cloud. Wij geloven in webapplicaties en onze oplossingen zijn dan ook alleen als cloud oplossing verkrijgbaar. Onze software is niet geprogrammeerd maar gemodelleerd. Door onze modelgedreven aanpak zijn we beter en sneller en hebben we een technologische grote voorsprong op vele andere aanbieders. Met de laatste en revolutionaire technieken is Offective gebouwd en wordt er nog steeds aan Offective gebouwd.



Locatie

Offective https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_middle.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_middle.png
2985XJ Ridderkerk Zuid-Holland NL