KPN Consulting

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

KPN Consulting
  • KPN Consulting
  • Zoetermeer, Zuid-Holland

KPN Consulting is de nummer 1 in ICT-consultancy! Wij begeleiden de top van het Nederlandse bedrijfsleven bij het implementeren van vooruitstrevende informatietechnologie. Onze expertise is gebaseerd op ervaring en we ontdoen ICT van hypes en vaagheden. We maken technologie toepasbaar. Dit levert inventieve en waardevolle toepassingen en ervaringen op.

Mensen en organisaties vinden steeds nieuwe mogelijkheden om met elkaar in contact te komen, samen te werken, plezier te hebben, van elkaar te leren en zaken te doen. Het is ons vak en onze passie om hiervoor de optimale infrastructuur te bieden. We analyseren de impact van veranderingen op de business, organisatie, mensen, systemen en middelen. Onze professionals zijn herkenbaar door ervaringskennis en passie voor ICT en de menselijke maat.
We zijn momenteel ruim 1100 man groot. We zien onze mensen als meer dan werknemer en investeren daar ook in. KPN Consulting stelt zich tot doel de meest aantrekkelijke werkgever te zijn voor gedreven professionals. Daarbij heeft KPN Het Nieuwe Werken gemplementeerd, dit biedt mogelijkheden om plaats- en tijdonafhankelijk te werken ten behoeve van een goede work/life balance. Daarnaast organiseren we ook dingen als de donderdagmiddagborrel, een nieuwjaarsfeest en het jaarlijkse strandfeest, gewoon omdat we dat leuk vinden.



Locatie

KPN Consulting https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/kpn_consulting_logo_rgb.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/kpn_consulting_logo_rgb.jpg
2719DX Zoetermeer Zuid-Holland NL