HydroLogic

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

HydroLogic
  • HydroLogic
  • Amersfoort, Utrecht

Bij HydroLogic leveren wij met onze SaaS aanpak een bijdrage aan het oplossen van ernstige waterproblemen. We zijn marktleider op het gebied van neerslaginformatie voor het waterbeheer in Nederland. Zo alarmeren wij automatisch overheden en het publiek als er door heftige neerslag overstromingen dreigen. We hebben recent hiervoor de Nationale ICT Innovatie Award 2013 gewonnen (www.ictawards.nl).
De helft van alle waterschappen, een kwart van alle gemeenten en een groeiend aantal buitenlandse klanten maakt gebruik van onze diensten. Vanuit onze kantoren in Amersfoort en in Delft werken we aan open ICT systemen die de hydrologische kringloop nauwkeurig beschrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het omgaan met grote hoeveelheden realtime data, snelle watersimulatiemodellen en het toegankelijk maken van informatie met behulp van de HydroNET web-portal en WaterApps (www.hydronet.com).



Locatie

HydroLogic https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2012-12-19-logo-hydrologic.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2012-12-19-logo-hydrologic.png
3811HN Amersfoort Utrecht NL