Active Group ICT - Meester in ICT en AV

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Active Group ICT - Meester in ICT en AV
  • Active Group ICT - Meester in ICT en AV
  • Uithoorn, Noord-Holland

De onafhankelijk maatwerkadviseur

Active Group is al ruim 16 jaar de onafhankelijk maatwerk-adviseur voor het inrichten en managen van lokalen en (vergader)ruimtes en voor de levering en ondersteuning van interactieve presentatiemiddelen binnen de digitale (leer)omgeving!

Wij vertegenwoordigen een groot aantal gerenommeerde fabrikanten van AV- en ICT-producten en producten die in dergelijke oplossingen gentegreerd kunnen worden. Wij hanteren een streng beleid rondom de selectie van fabrikanten en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op de kwaliteit, technische eigenschappen, functionaliteit, betrouwbaarheid en continuteit van de door ons geleverde producten en diensten. Wij letten hierbij op de productiewijze, kwaliteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de betreffende producten. Daarnaast vinden wij de reputatie, stabiliteit, RD programmas, het milieubeleid, etc. van de producten die wij vertegenwoordigen van groot belang. Het spreekt daarom voor zich dat Active Group niet de vertegenwoordiger wil zijn van iedere willekeurige producent. Het resultaat van deze werkwijze is dat we enkel merken vertegenwoordigen waar zowel wij als onze klanten volledig op kunnen bouwen en vertrouwen!

Active Group heeft een service-organisatie die landelijk opereert en snel ter plaatse is. In onze showroom op ons hoofdkantoor te Uithoorn kunt u altijd terecht voor een demonstratie van diverse AV-toepassingen. Daarnaast verzorgt Active Group, desgewenst, proefopstellingen binnen uw eigen (school)omgeving van interactieve touch-monitoren (in een verrijdbare opstelling) die speciaal door ons worden ingezet voor testen binnen de eigen omgeving, zodat de juiste productkeuze gemaakt kan worden. Active Group heeft vestigingen in Uithoorn, Ermelo (NL) en Temse (BE).



Locatie

Active Group ICT - Meester in ICT en AV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/activegroup.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/activegroup.png
1422DX Uithoorn Noord-Holland NL