PrimaPost

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

PrimaPost
  • PrimaPost
  • Mijdrecht, Utrecht

PrimaPost is een full service dienstverlener in Direct Marketing Campaign Execution and Fulfilment. We combineren een scala aan activiteiten en richten de online communicatie applicaties alsmede het fysieke verwerkingsproces in, conform de wensen van onze klanten. Voor het printen en verzendklaar maken van transactie- en direct mail beschikken we over een uitgelezen machinepark.

En we hebben alle ruimte, kennis en ervaring om (web)fulfilment-werkzaamheden uit te voeren. Dit alles doen we met een gemotiveerd en zeer deskundig team vanuit drie geografisch gespreide vestigingen.

Onze werknemers vormen ons grootste kapitaal. Zij zijn de spil in de processen en de communicatie om klantwensen en doelstellingen te realiseren. Stuk voor stuk betrokken, deskundig en met plezier in het vak. Hierdoor worden klantopdrachten tot in de perfectie uitgevoerd. Afspraken nakomen is daarbij ons devies, korte communicatielijnen ons middel.



Locatie

PrimaPost https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_ppg_klein.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_ppg_klein.jpg
3641SK Mijdrecht Utrecht NL