Tools4ever

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Tools4ever
  • Tools4ever
  • Baarn, Utrecht

De core business van Tools4ever omvat een combinatie van robuuste software en consultancy diensten in de Identity and Access Management (IdM / IAM) markt. Tools4ever biedt een compleet aanbod van Identity Management applicaties en heeft strategische oplossingen op het gebied van User Provisioning, Delegatie, RBAC, Password Management, SSO en Access Management. Deze oplossingen worden genstalleerd in organisaties variërend in grootte, van 300 tot meer dan 200.000 user accounts.

Sinds de oprichting in 1999 heeft Tools4ever samengewerkt met klanten wereldwijd om hun return on investment te verbeteren door het beheer van user accounts te vereenvoudigden. Onze Identity Management oplossingen worden ingezet in vrijwel elke sector, waaronder onderwijs, gezondheidszorg, overheid, financiële dienstverlening en industrie. Tools4ever heeft kantoren in de Verenigde Staten (New York), Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk en resellers in de rest van de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Baarn, Nederland.



Locatie

Tools4ever https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/t4e_logo_rgb.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/t4e_logo_rgb.jpg
3743KJ Baarn Utrecht NL