Yourhosting

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Yourhosting
  • Yourhosting
  • Zwolle, Overijssel

Bedrijfsprofiel:
Your Hosting is de grootste shared hostingprovider van Nederland. We zijn een dynamische organisatie met 80 medewerkers en ruim 120.000 klanten. Your Hosting heeft zich de afgelopen jaren snel ontwikkeld binnen de ICT-branche door gevarieerde kwaliteitsproducten op het gebied van hosting, domeinnamen en websites aan te bieden.
We onderscheiden ons met onze uitstekende bereikbaarheid en een deskundige en klantvriendelijke service. Onze dienstverlening is gericht op zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Bedrijfscultuur:
Er werken voornamelijk twintigers bij Your Hosting. De sfeer binnen de organisatie is informeel, open en positief. We werken hard maar er is ook ruimte voor een gezonde dosis humor. Ons kantoor bevindt zich op de bovenste verdieping van een prachtig pand dichtbij de A28. Onze pauzes en vrijdagmiddagborrels brengen we door op ons zonnige dakterras en in onze kantine met gameroom (voetbaltafel, Playstation3 en flipperkasten).



Locatie

Yourhosting https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_yourhosting.gif https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_yourhosting.gif
8024AA Zwolle Overijssel NL