Floro Webdevelopment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Floro Webdevelopment
  • Floro Webdevelopment
  • Rotterdam, Zuid-Holland

FLORO ZOEKT TALENT!

Floro is een dynamisch, jong en groeiend internetbureau met ambitie, in het hartje van Rotterdam. Wij groeien hard, willen onszelf constant verbeteren en zijn dus hard op zoek naar nieuw talent!

Groei met ambitie
Floro is slechts een aantal jaar geleden begonnen in de Area 010, en nu, bijna 4 jaar later, al uitgegroeid tot een team van ruim 20 man! Bovendien blijven we groeien en hebben we de ambitie tot de top internetbureaus van Nederland te gaan behoren.Wil jij deel uitmaken van deze groei? Deel jij deze grootse ambitie en wil jij zelf ook de kans krijgen om mee of zelfs door te groeien binnen ons bedrijf? Dan komen wij graag in contact met jou!

Jong en gezellig

Geen dassen en witte boorden, geen brainless Brainpark of kille kale Zuidas, geen cubicles of overbodige bureaucratie, maar een jong, dynamisch en compact team, midden in het centrum van Rotterdam. Gezellig samen lunchen, regelmatig een biertje doen na het werk en een compact team met korte lijnen zorgen voor een goede en ontspannen sfeer. Wij vinden plezier belangrijk.

Een technisch hart

Floro is in tegenstelling tot veel internetbureaus niet ontstaan uit reclame of communicatie, maar uit passie voor de techniek. Wij geloven dat websites en online applicaties mooier, sneller, maar vooral slimmer kunnen. Mede daardoor ontwikkelen wij bijna al onze eigen software en doen dit op ons eigen ontwikkelde framework. Denk jij ook altijd dat programmatuur slimmer aangepakt kan worden en wil je die kennis met ons delen? Ben jij constant bezig met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op het gebied van ICT? Of heb jij voldoende affiniteit met techniek en ben je juist in staat dit goed onder woorden te brengen? Dan komen wij graag in contact met jou!

Leuke klanten en veel variatie

Floro werkt met allerlei soorten klanten. Van start-up tot international, van bakker op de hoek tot bedrijven die je kent van TV. Bovendien bouwen we allerlei verschillende soorten producten; van eenvoudige website, naar Facebook applicaties of volledige CRM systemen. Werken bij Floro is nooit saai. Projecten hebben altijd een korte doorlooptijd en je zal dus met vele verschillende projecten te maken krijgen. Ben jij in staat om snel te schakelen en om het optimale uit jezelf te halen binnen een korte periode? Dan komen wij graag in contact met jou!



Locatie

Floro Webdevelopment https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/087309248641.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/087309248641.png
3012KC Rotterdam Zuid-Holland NL