Incentro International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Incentro International
  • Incentro International
  • Amsterdam, Noord-Holland

Incentro is een ICT consultancy bedrijf met 100% focus op Enterprise Information Management, het vakgebied dat Business Intelligence, Content Management en Enterprise Search samenbrengt. Door deze focus kan Incentro als geen ander informatie verrijkt, relevant en compleet aanbieden aan haar opdrachtgevers. Het gevolg? Mensen raken genspireerd. De informatie biedt ze nieuwe inzichten en ideeën. Waardoor ze alerter en sneller kunnen inspelen op nieuwe situaties en ontwikkelingen.

Incentro is opgericht in 1996. Het richt zich op de bovenkant van de markt, zowel bedrijfsleven als overheid. De organisatiestructuur van Incentro is erop gericht om persoonlijke, professionele en specialistische dienstverlening van hoog niveau te kunnen leveren. Incentro hanteert daarbij een professionele werkwijze en implementeert oplossingen op basis van software van marktleidende partners.

Incentro heeft bewezen dat de ingeslagen weg tot succes leidt. Zo behoorde het bedrijf in de afgelopen jaren tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, viel het in de prijzen bij de Deloitte Benelux Technology Fast 50 en de Deloitte EMEA Technology Fast 500 en werd het in 2012 winnaar van de Great Place to Work verkiezing.



Locatie

Incentro International https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/incentro-logo-500528.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/incentro-logo-500528.jpg
1101BS Amsterdam Noord-Holland NL