Capgemini

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Capgemini
  • Capgemini
  • Utrecht, Utrecht

Over Capgemini
Het Franse consultancybedrijf Capgemini heeft zich gespecialiseerd in het leveren van ICT diensten en consultancy. Sinds de oprichting in 1967 is het bedrijf uitgegroeid tot s werelds grootste dienstverlener in technologie, outsourcing en consultancy. Capgemini begrijpt dat het voor grote organisaties een uitdaging kan zijn om in te spelen op een wereld die continu verandert en mee te gaan in nieuwe ontwikkelingen. Zaken zoals aangepaste wet- en regelgevingen, maar ook het optimaal bedienen van klanten, worden door Capgemini uit handen genomen van (inter)nationale organisaties. Via zusterbedrijf Sogeti biedt Capgemini lokaal gebonden diensten aan waarbij scherp wordt gekeken naar de plaatselijke regels voor diensten en producten.

Werken bij Capgemini
Capgemini heeft wereldwijd ruim 200.000 medewerkers verspreid over 40 verschillende landen. Met dit team richten wij ons op de digitale transformatie van organisaties over de hele wereld. Deze professionals richten zich samen op vier verschillende diensten, namelijk Consulting Services, Technology Services, Outsourcing Services en Local Professional Services. Via deze services biedt Capgemini hulp en advies op managementniveau, ontwerp, ontwikkeling en implementatie van technologieprojecten, gericht op complexe systeemintegratie en IT applicatieontwikkeling, volledig of gedeeltelijk beheer van IT systemen en onder merknaam Sogeti professionele technologie-diensten die voldoen aan alle lokale eisen die van toepassing zijn voor infrastructuur, engineering, operaties, testen en applicaties.

Vacatures Capgemini
De vacatures van Capgemini bestaan uit de themas architecture, business analyse, cybersecurity, data analytics, digitale experience design, ERP (Oracle, SAP), infrastructure services, management consulting, projectmanagement, software development en testing. Wij bieden mogelijkheden voor studenten, young professionals (YoungCapgemini), medior professionals en senior professionals in de sectoren banken kapitaalmarkten, consumer products retail, manufacturing industrial products, de publieke sector en verzekeringen. Met name voor (back-end en full stack) software developers, business intelligence specialisten en strategische experts wordt doorgaans een bovengemiddeld aantal vacatures geboden. Kortom, Capgemini biedt kansen voor mensen met verschillende opleidingen en achtergronden.



Locatie

Capgemini https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6b376df5fdd6d9312879235c5e395017372b2353e9b33c06.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/6b376df5fdd6d9312879235c5e395017372b2353e9b33c06.png
3543KA Utrecht Utrecht NL