Uitgeverij Zwijsen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Uitgeverij Zwijsen
  • Uitgeverij Zwijsen
  • Tilburg, Noord-Brabant

Uitgeverij Zwijsen is gespecialiseerd in educatief materiaal voor basisscholen en media voor kinderen van 0-12 jaar. Zij brengt een breed scala van producten die kinderen op school en thuis stimuleren en enthousiasmeren bij hun ontdekking van de wereld. In haar specifieke branche behoort Zwijsen tot de top, Zwijsens bekendste uitgave is de leesmethode Veilig leren lezen (maan roos vis). Meer dan 70% van de kinderen in Nederland en Vlaanderen leert hiermee lezen.
De methodes omvatten een keur van speelse producten: van werkboekjes en praktische handleidingen tot digibordsoftware, spelletjes en websites voor het basisonderwijs. Zwijsen heeft voor ieder kind leerstof op maat.
Daarnaast verzorgt Zwijsen tal van uitgaven voor de algemene publieksmarkt, welke aansluiten bij wat kinderen in het basisonderwijs leren. Tijdschriften voor leerlingen als Rompompom en Maan roos vis, vele leesseries zoals Leesleeuw, een serie leesboeken in abonnementsvorm.



Locatie

Uitgeverij Zwijsen https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/zwijsen_logo.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/zwijsen_logo.jpg
5038JL Tilburg Noord-Brabant NL