Bakker & Bosch HR Diensten

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Bakker & Bosch HR Diensten
  • Bakker & Bosch HR Diensten
  • Waalwijk, Noord-Brabant

Bakker Bosch HR Diensten gevestigd in Waalwijk (Noord Brabant) biedt HR ondersteuning op het gebied van Werving en Selectie, Uitzenden, Human Resource Consultancy en Interim management.

Wij ondersteunen en adviseren MKB bedrijven bij het oplossen van vraagstukken omtrent personeel en organisatie. Dit doen wij o.a. op project-, interim- of adviesbasis.

Bakker Bosch HR Diensten adviseert organisaties hun beschikbare capaciteit beter in te zetten en te managen en helpt mensen op een persoonlijke manier aan het werk. Door het bieden van toegang tot enerzijds de wereld van personeel en anderzijds de wereld van werkgevers helpt Bakker Bosch HR Diensten bij het creëren van kansen en mogelijkheden.

We durven anders te denken en leveren diensten op maat, waarbij een persoonlijke aanpak, samenwerking, duurzaamheid en kwaliteit centraal staan.



Locatie

Bakker & Bosch HR Diensten https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/110627_bakker_bosch_logo_jpg53227.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/110627_bakker_bosch_logo_jpg53227.jpg
5144NX Waalwijk Noord-Brabant NL