Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland
  • Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland
  • Apeldoorn, Gelderland

In de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) werken de brandweer en de GHOR (Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio) nauw samen aan een veilige leefomgeving. Ook kent de VNOG een regionaal veiligheidsbureau (RVB) waarin hulpdiensten, gemeenten, provincie, defensie en justitie multidisciplinaire afstemming organiseren. Aan de VNOG nemen 22 gemeenten deel. Op onze website www.vnog.nl vind je meer informatie over ons.

De brandweer van de Veiligheidsregio is onderverdeeld in een concern en zes intergemeentelijke samenwerkingsverbanden (clusters). Het concern is onderverdeeld in twee sectoren, waaronder de sector Bestuur Bedrijfsvoering (BB). De taak van de sector BB is o.a. het adviseren en ondersteunen van de overige organisatieonderdelen van de Veiligheidsregio ten aanzien van financiën, PO, ICT en facilitaire zaken. Het team ICT bestaat momenteel uit drie medewerkers. Samen dragen zij zorg voor alle automatiseringsvraagstukken van de organisatie. Dat betekent afwisselend werk in een dynamische omgeving met een veelheid aan vraagstukken. Ter uitbreiding van dit team zijn wij op zoek naar een systeem- en netwerkbeheerder.



Locatie

Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo55435.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo55435.jpg
7336AK Apeldoorn Gelderland NL