AVC IT Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

AVC IT Services
  • AVC IT Services
  • Nijmegen, Gelderland

Verlaag de druk op uw IT organisatie met de software packaging en virtualisatie oplossingen van AVC IT Services.

AVC IT Services is een jonge en snelgroeiende onderneming. We zijn gespecialiseerd in software packaging, virtualisatie en distributie. Wij werken met de nieuwste technologieën en leveren onze diensten tegen zeer concurrerende prijzen. En altijd met onze befaamde praktische en persoonlijke aanpak. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van software packaging en virtualisatie kunnen wij u het beste advies geven over de juiste toepassing voor uw organisatie.

Onze dienstverlichting richt zich voornamelijk op:
Software Packaging
Software Virtualisatie
Software Deployment
Ondersteuning bij migratie projecten

In onze projecten staat u als klant altijd bij ons centraal. Wij zorgen voor een voelbare betrokkenheid bij uw organisatie en denken in alle fasen van het project met u mee. Efficiëntie, snelheid en korte communicatielijnen zijn de speerpunten van onze dienstverlening.

U bent op zoek bent naar een deskundige en betrouwbare IT partner op het gebied van software packaging en/of software virtualisatie? Nodig ons dan snel en vrijblijvend uit. Het application packaging team van AVC IT Services heeft uw ideale oplossing voor packaging en virtualisatie op alle Microsoft Platforms.



Locatie

AVC IT Services https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/avc_logo.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/avc_logo.jpg
6531JC Nijmegen Gelderland NL