Adlantic Online Advertising

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Adlantic Online Advertising
  • Adlantic Online Advertising
  • Utrecht, Utrecht

AdLantic is een online Advertising bureau gesitueerd in het centrum van Utrecht. Hier werken wij met een club van 25 personen aan de nieuwste innovaties op het gebied van online Advertising.

Techniek staat centraal in onze organisatie en deze afdeling bestaat dan ook uit vijf Interactive Developers , één Unix Specialist en zes PHP Developers. Momenteel staan wij op het punt om de eerste adexchange ter wereld voor web takeovers te lanceren. Dit systeem is een verzameling van technieken waarin databases, PHP en JavaScript centraal staan.

Bij AdLantic vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt ontwikkelen, bezig kan houden met nieuwe technologieën en het leuk vindt om in een team te werken. We geven je veel ruimte om met eigen ideeën te komen en hier ook werk van te maken. We lunchen altijd gezellig met zn allen en houden van een feestje.
De sfeer binnen AdLantic is erg open en je krijgt alle mogelijkheden om door te groeien en jouw ambities waar te maken..

Interesse en/of informatie:
Aarzel niet en neem contact op met Michèlle Theeuwen
[email protected] of tel: 030-234 12 22



Locatie

Adlantic Online Advertising https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2014_adlantic_rgb105184.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/2014_adlantic_rgb105184.png
3512AB Utrecht Utrecht NL