Labelsoft Clinical IT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Labelsoft Clinical IT
  • Labelsoft Clinical IT
  • Zoetermeer, Zuid-Holland

Labelsoft, een ervaren en dynamische onderneming, heeft zich vanaf haar oprichting gericht op het zoeken naar innovatieve software oplossingen voor de huisartsenzorg.

Zo waren zij de eerste die in 2001 een softwarepakket ontwikkelde en op de markt brachten exclusief voor huisartsenposten die in die periode als paddenstoelen uit de grond kwamen. Dit pakket heeft in de afgelopen jaren een complete metamorfose doorgemaakt doordat er goed naar de gebruikers geluisterd is.

In 2005 was het moment aangebroken om een 2e product voor de huisartsenzorg op de markt te zetten; een huisarts informatie systeem(HIS) ontwikkeld op basis van de nieuwste technische mogelijkheden.
Dit nieuwe HIS Zorgdossier heeft de afgelopen jaren een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt en is zelfs door de Landelijke Huisartsen Vereniging in 2010 en 2011 als beste HIS uitgeroepen.

Labelsoft blijft met haar medewerkers zoeken naar innovatieve oplossingen die aansluiten op de snelle veranderingen in de maatschappij en de huisartsenzorg.



Locatie

Labelsoft Clinical IT https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/labelsoft.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/labelsoft.jpg
2718SG Zoetermeer Zuid-Holland NL