a friend of mine

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

a friend of mine
  • a friend of mine
  • Amsterdam, Noord-Holland

a friend of mine helpt merken om sterke en betekenisvolle relaties te ontwikkelen met consumenten op Facebook. Wij geloven in de kracht van Facebook als marketing platform. En wij geloven in de kracht van expertise. Daarom richten we ons bij a friend of mine 100% op Facebook Marketing. We zijn het eerste en het enige volledig in Facebook Marketing gespecialiseerde bureau van Nederland. Wij eten, drinken en ademen Facebook. 24/7. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het in ons bloed zit. En daar zijn we best een beetje trots op.

Vanuit hartje Amsterdam werkt a friend of mine aan Facebook projecten voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches zoals automotive, FMCG and not-for-profit. We beschikken over een no-nonsens en duidelijke werkwijze en onze dienstverlening omvat alle aspecten van marketing op Facebook. Dit doen wij direct voor adverteerders en als partner voor bureaus.



Locatie

a friend of mine https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_afriendofmine_def.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_afriendofmine_def.png
1012KM Amsterdam Noord-Holland NL