MBM United

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MBM United
  • MBM United
  • Tiel, Gelderland

MBM United is geboren uit de samenwerking tussen Metaglas BV, Baltussen Konservenfabriek BV en de heer Jorrit Mertens. De doelstelling van M.B.M. United BV is om de geautomatiseerde omgeving van organisaties naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast geven wij advies op maat op het gebied van ERP systemen, en passende microsoft trainingen voor de wereldwijde markt. MBM United BV vindt het van het allerhoogste belang dat al haar medewerkers volledig gecertificeerd zijn en blijven ten aanzien van hun vakgebied om de markt optimaal van dienst te zijn.
Onze jonge en groeiende organisatie wordt gekenmerkt door een informele sfeer en een platte organisatie, waar hard werken wordt gewaardeerd. Door de groei die wij doormaken als mede ingegeven door een groot aantal op stapelstaande projecten, zijn wij op korte termijn op zoek naar een programmerende Netwerk- en Systeembeheerder.



Locatie

MBM United https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/mbm_logo_voorlopig.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/mbm_logo_voorlopig.png
4004LM Tiel Gelderland NL