Flash Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Flash Services
  • Flash Services
  • Europoort Rotterdam, Zuid-Holland

Marktleider in radiocommunicatie
Flash Services Nederland en Flash Services Belgium, onderdeel van Flash Rental Services BV, zijn fullservice organisaties voor mobiele communicatie oplossingen.

Alweer zestien jaar geleden begon Flash als pionier in radiocommunicatie, met de verhuur van portofoons. Al snel werden daar de verkoop en het onderhoud op bedrijfskritische mobiele radiocommunicatie oplossingen aan toegevoegd. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot professionele marktleider in Nederland en België.

Projecten en systeemintegratie
U kunt bij ons terecht voor professionele (ATEX) portofoons en mobilofoons, voor private netwerken of voor aansluitingen op landelijke netwerken. Wij bieden maatwerk en totaaloplossingen. De laatste jaren specialiseert Flash zich steeds meer in projecten en systeemintegratie.

ATEX en VCA
Ruim vijftig professionals van Flash werken dagelijks aan full service oplossingen voor radiocommunicatie. Voor de meest uiteenlopende klanten in vele sectoren. We zijn ATEX-specialist en VCA gecertificeerd. Informeer naar de mogelijkheden voor duidelijke communicatie binnen uw branche.

Turnkey oplossingen
Flash als totaalleverancier maakt het mogelijk om advies, bereiktesten, maatwerk en apparatuurkeuze in één hand te houden. Wij kunnen een gentegreerd systeem leveren en koppelingen tot stand brengen met paging- en meldkamer-systemen, telefooncentrales, slagboominstallaties of telemetriesystemen. Alle apparatuur wordt door ons zowel op basis van koop als op basis van huur aangeboden.



Locatie

Flash Services https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2012-10-08_at_8.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/screen_shot_2012-10-08_at_8.png
3198LS Europoort Rotterdam Zuid-Holland NL