TECONOMY

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

TECONOMY
  • TECONOMY
  • Badhoevedorp, Noord-Holland

Teconomy is dé specialist in Nederland op het gebied van applicatie packaging.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Badhoevedorp. Vanuit deze locatie voeren wij projecten uit over geheel Nederland. Teconomy levert haar diensten niet alleen op projectbasis maar voert ook fixed price projecten uit in haar eigen packagestraat. Speciaal voor deze opdrachtgevers hebben we een klantenportal zodat men real-time de voortgang kan monitoren.

Teconomy is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. U kunt er op rekenen dat wij onze professionals doorlopend informeren over de laatste ontwikkelingen in de markt. Dit zorgt ervoor dat zij ten alle tijden on top zijn wat kennis betreft. Vanuit onze eigen Teconomy Academy heeft iedereen toegang tot alle vakliteratuur en zorgen onze gecertificeerde trainers ervoor dat alle kennis up-to-date blijft.

Wij zijn sterk voorstander van het Shared Knowledge principe. Wat betekend dat al onze professionals middels ons intranet met elkaar in verbinding staan en zo de beschikking hebben over een uitgebreide knowledge base met hierin best-practises, scripts, tools, applicaties en ready-to-go packages.



Locatie

TECONOMY https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/teconomy_logo.gif https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/teconomy_logo.gif
1171PK Badhoevedorp Noord-Holland NL