PolyTalent

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

PolyTalent
  • PolyTalent
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Onze werkwijze

PolyTalent voert sinds 1998 opleidings- personeelsprojecten uit voor grootschalige organisaties binnen de ICT- en Financesector. Onze doelstelling is tweeledig: de structurele personeelsproblemen bij onze opdrachtgevers op een structurele manier oplossen.

Een baan die jou op het lijf geschreven staat, begint in onze optiek met een opleiding die aansluit bij jouw talenten. Je volgt een door PolyTalent in samenwerking met onze opdrachtgever ontwikkeld opleidingsprogramma binnen jouw vakgebied. Die opleiding is compact, zonder ballast en direct toepasbaar in een professionele omgeving. Tijdens de projectperiode en dus ook tijdens de opleiding, ben je in dienst van PolyTalent.

En na die opleiding ga je het geleerde direct in praktijk brengen bij onze opdrachtgever. En ook dan helpen we je al je talenten te ontplooien. We begeleiden en ondersteunen je, met alle uitzichten op een glanzende vervolgcarrière. Bij deze opdrachtgever kom je na afloop van het project in vaste dienst.

De opleidingen zijn overigens (inter)nationaal erkend en bieden alle ruimte om je in de toekomst nog, eenmaal in dienst bij onze opdrachtgever, verder te ontwikkelen.



Locatie

PolyTalent https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ppt_logo.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/ppt_logo.jpg
5611ZB Eindhoven Noord-Brabant NL