I'tension

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

I'tension
  • I'tension
  • Enschede, Overijssel

Itension is in 1997 opgericht met als doel organisaties te voorzien van hulpmiddelen voor het creëren en beheren van documenten in de huisstijlsector. Al snel werden de wensen uitgebreider en resulteerde dit uiteindelijk in steeds completere software voor ondersteuning van de medewerkers bij de dagelijkse werkzaamheden. Door de toenemende behoefte om de dagelijkse werkzaamheden te optimaliseren is de dienstverlening rondom deze software minstens zo belangrijk geworden.
Als snel constateerde wij dat vanuit de zorgsector behoefte bleek te zijn aan een eenvoudig te bedienen maar toch compleet systeem om alle voorkomende werkzaamheden binnen organisaties te ondersteunen. Kort na de oprichting zijn wij dan ook gestart met de levering van CareAssist. Ook voor specifieke wensen draaien we onze hand niet om. Dit heeft geleid tot onder andere systemen voor klachtenregistratie en callcenters.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie die garant staat voor kwalitatief hoogstaande dienstverlening en software. Eén van onze speerpunten is dan ook innovatie. Waar anderen afhaken, gaan wij door.



Locatie

I'tension https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo-itension.gif https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo-itension.gif
7547TD Enschede Overijssel NL