Qaleido International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Qaleido International
  • Qaleido International
  • Dronten, Flevoland

Qaleido International levert hoogwaardige software-oplossingen voor verschillende bedrijfsprocessen en is specialist in het realiseren van technologisch complexe webapplicaties. Qaleido International opereert vanaf 2011 als volledig zelfstandige onderneming binnen de Opticks Holding, waar ook de Nederlandse ISP Solcon deel van uitmaakt. De hoofdvestiging van Qaleido in Nederland is gevestigd in Dronten, daarnaast is er een vestiging in het Roemeense Brasov.

Focus van Qaleido International in 2011 ligt in het realiseren van een aanzienlijke expansie op de Europese markt. Basis hiervoor is Qaleido Communications, dat alle belangrijke elementen die nodig zijn voor een moderne Gentegreerde communicatietoepassing met elkaar kan verbinden. Want waar traditionele software-ontwikkelaars stoppen gaat Qaleido verder. Qaleido richt zich niet alleen op een optimale beleving aan de gebruikerskant, maar zorgt voor de invulling van alle facetten van online communicatie.

Qaleido Communications geeft als geen ander invulling aan het Nieuwe Werken. Altijd en overal beschikken over de belangrijkste data, via pc of mobiel. Gentegreerde oplossingen voor optimale samenwerking met onder meer gedeelde bestanden, e-mailboxen en agenda. Onbegrensde mogelijkheden waar het gaat om integratie van bestaande bedrijfssystemen of volledig nieuwe toepassingen.Een bewuste keuze voor de beste faciliteiten voor de opslag en beveiliging van alle data. Zo maakt Qaleido International gebruik van de twee zeer professioneel beheerde datacenters van Solcon.



Locatie

Qaleido International https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/qaleido-international-identity.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/qaleido-international-identity.png
8253PE Dronten Flevoland NL