docdata fulfilment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

docdata fulfilment
  • docdata fulfilment
  • Waalwijk, Noord-Brabant

DOCDATA N.V. (www.docdata.com) is een beursgenoteerde onderneming op het gebied van e-commerce fulfilment diensten en lasertechnologie. Docdata is marktleider als het gaat om e-fulfilment diensten en heeft een sterke basis in Nederland, Duitsland, Engeland en Italië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk.

Het E-commerce Service bedrijf docdata levert internationale full service e-commerce oplossingen aan A-merken. Tot haar klantenkring behoren onder andere BOL.com, DE BIJENKORF, VD, ZALANDO en HEWLETT PACKARD.

Docdata loopt voorop in het bieden van schaalbare en flexibele e-commerce oplossingen om de webshops van haar klanten te laten excelleren. Zo verzorgt docdata de bouw van het e-commerce platform voor haar klanten, maar ook de ontvangst, opslag, verpakking en verzending van de producten die in de webshops van haar klanten worden verkocht. Daarnaast beschikt docdata over eigen studios ten behoeve van de fotografie en verfilming van de producten die haar klanten aanbieden op hun websites.



Locatie

docdata fulfilment https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/docdata_rgb.gif https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/docdata_rgb.gif
5145NW Waalwijk Noord-Brabant NL