Foodstep

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Foodstep
  • Foodstep
  • Bennekom, Gelderland

Foodstep is reeds twintig jaar actief als opleidings-, advies- en onderzoeksbureau. In de loop der jaren heeft Foodstep een brede kennis en ervaring opgebouwd binnen de bedrijfskolom van de foodservice. Het wederzijds delen van kennis is van groot belang, vandaar dat Foodstep nauwe samenwerkingen is aangegaan met verschillende Hotelscholen, ROCs, universiteiten en branche-instellingen.

De diensten van Foodstep zijn te onderscheiden in Organisatieontwikkeling (e-learning, training, advies) en Onderzoek.

Het betreft hier kennis en ervaring met betrekking tot diverse activiteiten. Van conceptontwikkeling tot doorlichting. Van marktonderzoek tot opleiding. De passie voor food services staat telkens weer centraal.

Vanuit de diversiteit aan doelgroepen en activiteiten ontstaat de basis voor opleidingen. Enerzijds vanuit de gedachte om branches van elkaar te laten leren, maar anderzijds ook om de eigen activiteiten complementair aan elkaar te laten zijn. Zo is Foodstep als geen ander op de hoogte van branchespecifieke trends en ontwikkelingen.

Foodstep biedt profit en non-profit organisaties de mogelijkheid een grote verscheidenheid aan opleidingen te volgen. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen opleidingen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Het is te allen tijde het streven van Foodstep om programmas écht op maat samen te stellen. Vanuit deze gezichtshoeken heeft het team in het verleden al voor diverse grote organisaties opleidingshuizen op maat mogen samenstellen, implementeren en na verloop van tijd mogen prolongeren.

Het team voerde in 2011 om en nabij 500 opleidingen (binnen verschillende opleidingstrajecten) uit en bereikte daarmee de ontwikkeling van circa 6.000 deelnemers. Door uitstekende evaluaties behaalde Foodstep haar CEDEO-certificering (zie ook paragraaf 6 garantie voor kwaliteit) met 100% tevredenheid.

Foodstep ziet opleidingen als onderdeel van een ontwikkelingstraject hetzij van de individuele deelnemers, hetzij van de totale organisatie. Vanuit deze optiek staat de daadwerkelijke opleiding nooit op zich zelf. Om ontwikkeling op lange termijn te realiseren, wordt binnen elke organisatie niet alleen aandacht besteed aan verschillende manieren om verbetering en ontwikkeling te borgen, maar wordt ook op voorhand stil gestaan bij zaken als organisatiecultuur, opleidingsomgeving en klimaat/omgevingsfactoren.

Het belangrijkste kapitaal van Foodstep bestaat uit 55 samenwerkers in de business units onderzoek, advies en training. De kernwaarden van Foodstep zijn: professie, passie, plezier en prestatie.



Locatie

Foodstep https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/foodstep.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/foodstep.jpg
6721GT Bennekom Gelderland NL