Quamba People

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Quamba People
  • Quamba People
  • Amsterdam, Noord-Holland

Wat doet Quamba People?
Quamba People is een jonge en ambitieuze ICT dienstverlener. We zijn specialist in het detacheren van goed opgeleide en gemotiveerde internetmonteurs voor de complete installatie van internetdiensten, telefonie en digitale televisie. Ook leveren wij flexibele helpdeskmedewerkers zodat onze opdrachtgevers altijd de beste service kunnen verlenen. Samenwerking staat bij Quamba People hoog in het vaandel. We bieden een zeer uitgebreide dienstverlening die de verwachtingen van onze klanten menigmaal overtreft. Zoekt u een betrouwbare partner voor al uw ICT-vraagstukken? Neem dan snel contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Waarom kiezen voor Quamba People?
Personeelsbemiddeling is een vak. Quamba People weet als geen ander aan welke eisen tijdelijk IT-personeel moet voldoen. Samen met onze klanten willen wij in een open, eerlijke werksfeer een passend antwoord bieden op de groeiende vraag naar flexibel personeel in de ICT-branche. In onze database staan de CVs van professionals die stuk voor stuk bijzonder gemotiveerd zijn en uitstekend werk leveren. Door deze te koppelen aan de functieprofielen van onze opdrachtgevers gaan we op zoek naar de perfecte match. U bent dus altijd verzekerd van de beste kandidaat voor elke klus!

Voor wie werkt Quamba People?
Quamba People richt zich hoofdzakelijk op bedrijven die in opdracht van service providers zoals UPC, Ziggo en Tele2 de installatie uitvoeren van internetpakketten. Onze doelgroep bestaat uit installateurs die voor bepaalde tijd extra capaciteit nodig hebben bij de installatie van de benodigde hard- en software, zonder zich vragen te hoeven stellen over de vakkundigheid van het gedetacheerde personeel.



Locatie

Quamba People https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logoP351.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logoP351.png
1031HN Amsterdam Noord-Holland NL