DiVa - Digital Value

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

DiVa - Digital Value
  • DiVa - Digital Value
  • Wageningen, Gelderland

DiVa, kort voor Digital Value, is sinds 1995 actief met internettechnologie en heeft zich de laatste jaren steeds sterker geconcentreerd op het aanpassen en uitbreiden van standaard Microsoft producten, in het bijzonder Microsoft SharePoint. DiVa werkt voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, waarbij de focus ligt op onderwijs, zorg en innovatie netwerken van professionele dienstverleners.

DiVa is altijd sterk betrokken bij haar opdrachtgevers vanuit een passie voor het vertalen van de nieuwste technologie naar optimalisatie van de productiviteit. Kwaliteit en flexibel zijn sleutelwoorden om voor onze klanten waarde te creëren met ICT.

Werken bij DiVa betekent nauw samenwerken met Microsoft, zowel technisch als commercieel, om meer te bereiken met de nieuwste technologie. De cultuur bij DiVa wordt gevormd door mensen die gepassioneerd zijn om met elkaar het beste uit zichzelf en de technologie te halen.

DiVa is gevestigd in het gezellige universiteitsstadje Wageningen in een prachtig monumentaal pand met uniek uitzicht over de Rijn en Betuwe.



Locatie

DiVa - Digital Value https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/diva-logo-png.png https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/diva-logo-png.png
6703CT Wageningen Gelderland NL