InovaMedia

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

InovaMedia
  • InovaMedia
  • Weert, Limburg

novaMedia is een creatieve, energieke, dynamische en no-nonsense organisatie gespecialiseerd in marketing- communicatieadvies en de vertaling naar communicatie-uitingen zoals grafisch ontwerp, drukwerk en digitale media.


Wij geloven in het succes van onze klanten!
Organisaties met een duidelijke focus zijn vaak succesvol. Deze duidelijke focus en een heldere profilering dragen bij aan optimaal succes van uw organisatie of uw taakstelling. Wij maken hier graag deel van uit.

Te midden van het oneindig grote marktaanbod schept een consistente, heldere profilering duidelijkheid. Het geeft je klant de juiste informatie en het juiste gevoel. Dit vereenvoudigt het keuzeproces van je klanten en voorziet je producten of diensten van een belangrijke meerwaarde.

Onze taak is om u optimaal te ondersteunen op deze weg naar de juiste focus en profilering en het uitdragen hiervan naar uw klanten. Deze focus, profilering het uitdragen hiervan gaan zorgen voor het realiseren van uw doelstellingen en tegelijkertijd het succesvol zijn.

Om uw organisatie of taakstelling succesvol te laten zijn, ontwikkelen wij ons als organisatie continue op het gebied van:

- Samenwerking: Kiezen van de juiste samenwerking die tot meerwaarde leiden

- Kwaliteit: Kiezen van vakkundige hoger opgeleide medewerkers

- Kennis: Kennisontwikkeling en het delen van onze kennis.

- Transparantie: We werken vanuit een open kostenstructuur.

- Persoonlijkheid: Wij komen naar u toe en verplaatsen ons in u als opdrachtgever

- Passie en Plezier: Erg belangrijk om te komen tot een positief resultaat.

Door ontwikkeling op deze gebieden leveren we een bijdrage aan het succes van uw organisatie of uw taakstelling. Dit geven we handen en voeten door: strategisch advies, marketing advies, communicatie ondersteuning, concepting, trainingen, vormgeving, drukwerk, webdesign, webdevelopment, internetmarketing, mobile marketing en filmproductie.



Locatie

InovaMedia https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/inovamedia_logo.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/inovamedia_logo.jpg
6006AG Weert Limburg NL