Zorgportaal Rijnmond

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Zorgportaal Rijnmond
  • Zorgportaal Rijnmond
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Het Zorgportaal Rijnmond brengt vraag en aanbod bij elkaar. Via het Zorgportaal kunnen verschillende partijen hun informatie en applicaties (zorgtoepassingen) ter beschikking stellen. Zorgportaal Rijnmond ontwikkelt zich tot dé plek voor het vinden van de juiste informatie op het gebied van zorg en welzijn in de regio Rijnmond. Het portaal is een beveiligde website waar burgers en zorgprofessionals veilig gegevens kunnen uitwisselen en betrouwbare informatie snel en gemakkelijk vinden. Zo draagt het Zorgportaal Rijnmond bij aan toegankelijke en efficiënte zorg- en hulpverlening. Het Zorgportaal is zelf geen zorgorganisatie en bewaart dan ook geen medische gegevens van gebruikers van het portaal.

Het Zorgportaal Rijnmond is bij de start, medio september 2009, gefinancierd voor drie jaar. Het is de bedoeling dat het zorgportaal daarna zelfstandig verder kan.

Het consortium dat zich inzet om Zorgportaal Rijnmond succesvol uit te voeren bestaat uit Erasmus Medisch Centrum, Sint Franciscus Gasthuis, Stichting RijnmondNet, Star Medisch Diagnostisch Centrum, Zorgimpuls, instituut Beleid en Management Gezondheidszorg van de Erasmus Universiteit, BrinkZorg en Leene Communicatie. Elk van deze partijen levert een inhoudelijke, technische, organisatorische en/of praktische bijdrage aan de totstandkoming van het Zorgportaal Rijnmond.



Locatie

Zorgportaal Rijnmond https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_zorgportaalklein.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_zorgportaalklein.jpg
2909LD Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL