Opmerklik.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Opmerklik.nl
  • Opmerklik.nl
  • Aldeboarn, Friesland

Bedrijfsprofiel
Opmerklik.nl is een jong bureau in webadvies. We staan voor helder advies en weten wat de waarde van een lange relatie is. Nu nog klein, maar door de vele opdrachten op zoek naar versterking. We zijn gevestigd in Aldeboarn, in het hart van Friesland. Vanuit ons karakteristieke pand fungeren we als gids voor onze klanten in de online wereld.

We hebben veel klanten in de zorg en in de foodsector. Ze maken gebruik van onze kennis op het gebied van SEO, hosting, design, development en webshops. Door onze nauwe band met marketing communicatiebureau On the Job kunnen we klanten altijd een totaaloplossing bieden. Zo brengen we webadvies dichtbij.

Bedrijfscultuur
Samen opmerklik werk maken. In een klein team, met mensen die gek zijn van hun vak. Plezier en kwaliteit staan voorop. Opmerklik.nl kent een informele sfeer, waar volop ruimte is voor eigen initiatieven. Professionaliteit staat op één, maar we weten dat we met fun in ons werk het beste uit onszelf en onze klanten halen.



Locatie

Opmerklik.nl https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/opmerklik-logo%25133.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/opmerklik-logo%25133.jpg
8495KA Aldeboarn Friesland NL