StudentenWerk

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • StudentenWerk
  • Hoofddorp, Noord-Holland

StudentenWerk is op dit moment één van de snelst groeiende en meest innovatieve bedrijven van Nederland. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit.

In minder dan 10 jaar tijd is StudentenWerk uitgegroeid tot een uitzendbureau met ruim 200 enthousiaste medewerkers, verdeeld over meer dan 20 vestigingen. Hiermee staan we op nummer 19 van de ranglijst van grootste uitzendbureaus in Nederland!

Maar onze ambitie reikt verder. StudentenWerk stelt zich ten doel om in 2020 het grootste studentenuitzendbureau van de wereld te zijn. Als gevolg zijn we reeds in 2008 onder het internationale label StudentJob de landgrens overgegaan en sindsdien succesvol operatief in België, Duitsland, Engeland, Spanje en Frankrijk.

Innovatief ondernemen zit StudentenWerk in het bloed. We zijn een internetbedrijf met een traditioneel businessmodel: uitzenden. Solide automatisering staat aan de basis van ons succes. Door toepassing van de nieuwste technologieën werken wij doorlopend aan een verbetering in effectiviteit en efficiency van onze werkprocessen. Dit proces houden we juist in eigen hand, zodat we blijven leren en onszelf verbeteren.

Zo hebben we een database op kunnen bouwen waar inmiddels meer dan 60% van studerend Nederland staat ingeschreven. Geen namen, maar personen, zodat wij over meer kennis van onze doelgroep beschikken dan ieder ander willekeurig uitzendbureau. En die kennis delen we graag met onze klanten.

Met ambitie, innovatief vermogen en de juiste kennis zorgt StudentenWerk ervoor dat ze kwaliteit levert. In 2009 zijn we hiervoor beloond, toen we als beste- en snelst groeiende bedrijf werden onderscheiden met de Porth4Growth prijs. Ook zijn we in datzelfde jaar genomineerd voor de FD Gazellen Awards en in 2010 voor de Entrepeneur Of The Year verkiezing van Ernst Young. In 2011 zijn we door Deloitte uitgeroepen tot winnaar van het programma Best Managed Companies 2011.

Wij groeien graag. Groeit u mee?



Locatie

StudentenWerk
2132WT Hoofddorp Noord-Holland NL