Friederichs

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Friederichs
  • Friederichs
  • Heemstede, Noord-Holland

Friederichs bv is een dynamisch familiebedrijf, dat actief is als groothandel in de optiek- en juweliersbranche. Wij stellen kwaliteit, service en vooral persoonlijk contact met klanten centraal. Er werken momenteel ca. 45 mensen bij Friederichs.

Een sterk assortiment kwaliteitsproducten is één facet van goede dienstverlening, productkennis die tot uiting komt in professionele service een tweede. Onder het motto samen sterk laat Friederichs deze twee versmelten. In de filosofie van Friederichs horen product en service immers bij elkaar.

Friederichs is een gezond en slagvaardig bedrijf dat graag samenwerkt. In een markt waar leveranciers groter worden en assortimenten versmallen, houdt Friederichs oog voor de wensen van de individuele klant. Friederichs is een geschikte partner voor detaillisten die hun kwaliteit en service willen blijven bieden. Met oog voor detail.



Locatie

Friederichs https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_friederichs.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_friederichs.jpg
2102LJ Heemstede Noord-Holland NL