Itasc Nederland

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Itasc Nederland
  • Itasc Nederland
  • Eindhoven, Noord-Brabant

Itasc Nederland is een innovatieve trainingsorganisatie met vestigingen in Eindhoven en Amsterdam. Wij zijn een klein informeel bedrijf. De kern van onze activiteiten bestaat uit het begeleiden van mensen en bedrijven op het gebied van persoonlijke groei en Leiderschap. Onze opdrachtgevers omschrijven ons als baanbrekend en vernieuwend. Daarbij zetten we maatwerk gebouwde applicaties en websites in als middel om ons doel te bereiken.
Door het inzetten van een scala aan middelen die allen het ontwikkelen van leiderschap tot doel hebben, zoals assessments, competentietests, training en coaching, e-learning tools en interactieve websites. Daarnaast worden de diensten van Itasc aangeboden via de Itasc webshop: boeken, podcasts, vidcasts, een uitgebreid arsenaal aan trainingsmaterialen etc.
Het inzetten van een uitgebreid repertoire aan middelen en tools creëert daadwerkelijke, blijvende veranderingen in organisaties.
Om dit alles te verwezenlijken werken we enerzijds nauw met onze klanten samen en anderszijds zijn we door onze interne teamefforts in staat om vanuit verschillende disciplines prachtige producten en tools te ontwikkelen.



Locatie

Itasc Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_itasc_met_leadership.jpg https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/logo_itasc_met_leadership.jpg
5644NG Eindhoven Noord-Brabant NL